T&CBun venit pe VORTEX TV!

1. Termeni
1.1 Site: http://vortex-tv.blogspot.ro
1.2 Administrator: persoana care admninistreaza site-ul
1.3 Vizitator: persoana care viziteaza site-ul 
1.4 Comentator: persoana care posteaza un comentariu 
1.5 Comentariu: mesaj text care apare sub articole (poate contine link-uri utile pentru depanarea televizoarelor LCD Vortex; nu sunt permise reclamele!) 

2. Conditii
2.1 Informatiile puse la dispozitie va sunt oferite fara nicio garantie. Ele provin din activitatea mea, a membrilor grupului DEPANARE sau sunt informatii publice de pe alte site-uri. Doar o parte din ele au fost verificate. Trebuie sa intelegeti ca folosind informatiile de pe acest site exista riscul sa va deteriorati aparatul. Administratorul si cei care comenteaza/adauga informatii (link-uri, fisiere) nu sunt raspunzatori pentru pierderile suferite!
2.2 Sunt interzise comentariile care contin mesaje jicnitoare, calomnioase, xenofobe, rasiste, religioase, politice, care ating demnitatea umana, amenintari, reclame la produse interzise de legislatia in vigoare.
2.3 Administratorul va veghea la respectarea regulilor dar nu garanteaza ca intotdeauna va putea inlatura de pe site in timp util comentariile sau expresiile interzise. 
2.4 In caz de incalcarea legislatiei in vigoare, Administratorul va colabora cu autoritatile pentru tragerea la raspundere a vinovatilor. 
2.5 Administratorul isi rezerva dreptul de a schimba oricand Termenii si conditiile de acces ale site-ului, fara un anunt prealabil. 

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rog sa parasiti acest site!